Panelsamtale: Kunstnerisk produksjon – ArtScene Trondheim


Panelsamtale: Kunstnerisk produksjon

Dialogmøter, Media, 16.11.2020

Hva vil det si å arbeide som kunstner i dag? Hvilke forutsetninger eksisterer for gode produksjonsvilkår for kunstnere? Har kunstutdanningen en særskilt rolle i det å skape faglige møteplasser mellom studenter og det etablerte miljøet?

Medvirkende: Cathrine Hovdal Vik, direktør Kjøpmannsgata Ung Kunst, Matilde Westavik Gaustad, kunstner, Jacob Jessen, kunstner og professor ved Kunstakademiet i Trondheim i samtale med Marit K. Flåtter, redaktør i ArtScene Trondheim.

Panelsamtalen om Kunstnerisk produksjon foregikk 31.10.20 på Trondheim kunstmuseum, Gråmølna. Arrangør: Trondheim Open.

Med støtte fra Kulturrådet, Fritt Ord, Norske Kunsthåndverkere, Trøndelag fylkeskommune og Trondheim Kommune.