SOUND NOISE, Galleri KiT og Babel visningsrom for kunst

Bildearkiv

SOUND NOISE, Galleri KiT og Babel visningsrom for kunst, 29.04.-09.05.10

 

Fra pressemeldingen:

Kunstakademiet i Trondheim. Fakultet for arkitektur og billedkunst, NTNU
Pressekontakt: Marit Roland, mobil 91865903, marirol@stud.ntnu.no

REVESAKS, REUNION OG UTAGEREDE FESTING

Etter tre år ved Kunstakademiet i Trondheim skal igjen en gruppe studenter ta sin bacheloreksamen. Denne gangen dreier det seg om 18 kunstnerlige viljer som mellom 29. april og 9. mai skal innta Galleri  Kit og, nytt for dette året, Galleri Babel. Utstillingen går under  tittelen SOUND NOISE og kurateres av professor John Murphy.

Et tilfeldig gjensyn etter 15 år legger grunnlag for Christine Malnes Mathisens videoprosjekt. Gjennom å observere vedkommende fra avstand utforsker hun den skjøre veggen av tid og hukommelse. Marit Rolands fem meter lange tegning tar utgangspunkt i en bygdefest på det Sørlandske Bibelbelte, som også er hennes hjemsted. Ansikter,interiør, mønster og kropper velter sammen i et sammensurium av kaos. Man kan også ta del i Silje Hammers  systematiske spor av emosjonelle utbrudd, her i form av en saltsirkel, en revesaks og et noe tvetydig budskap på veggen.

Det blir altså en mangfoldig og spennende utstilling. Noe skjønner du ikke, noe digger du, noe tror du at du kunne tegnet selv (men det kan du ikke), og noe kommer garantert til å få high value på morgendagens kunstmarked. Hva som er hva og hva som er bra, det få du finne ut av selv!

SOUND NOISE har åpning 29. april kl. 19.00-21.00 med start på Galleri KiT og fortsetter på Babel. Utstillingen har åpent til og med 9. mai.

Åpningstider:
Mandag – torsdag  16 – 19
Fredag – søndag  12 – 17

Galleri KiT, Innherredsveien 7, Industribygget inngang A
Babel, Mellomveien 4

Utstillere: Christnie Malnes Mathisen, Greger Stolt Nilsen, Håvard Stamnes, Ida Gramstad, Ina Marie Winther Åshaug, Ingunn Ystad, Joakim Blattmann Moldestad, Julie Holdhus, Jørn Tore Egseth, Marit Bolsø Brodersen, Marit Roland, Nina Edling, Sara Elstad Rehnlund, Silje Hammer, Silje Wergeland, Stine Andreassen, Susanne Quist og Øyvind Synnestvedt

Fotograf: Daniel Slåttnes og Thor Nielsen