Ørjan Aas og Cathrine Dahl, Babel visningsrom for kunst

Bildearkiv

Fra Babel sin nettside:

ØRJAN AAS/ CATHRINE DAHL
AARSVERKET
Babel visningsrom for kunst
Åpning fredag 25 SEPTEMBER kl 19.00
Utstillingsperiode 25. SEPT. – 4. OKTOBER 2009
VELKOMMEN!

You can hang a picture, but you can´t hang an image.
-W.J.T. Mitchell

Ørjan Aas og Cathrine Dahl har samarbeidet siden høsten 2006. Arbeidene deres tar form som en vedvarende samtale som manifesterer seg som installasjon, objekter, animasjon eller video. På papiret som silketrykk eller tegning. På sitt beste åpner de den kollektive psyken og vrenger naturen, kunsten, sosiale settinger, overtro og felles moderne mytologi. Det som drypper eller ristes ut kan være vondt, ekkelt, ufint, rått. Unntaksvis er det morsomt.

Med en henimot rituell arbeidsmetode (materielt og filosofisk) er bearbeiding og oppløsning viktige bestanddeler i produksjonen. Tidligere verk brukes som råmateriale til nye arbeider. Historier, og myter omarbeides. Språket oppløses. Tegninger bearbeides lag på lag, til de går i oppløsning. Dahl og Aas´Gesamtkunstwerk avles fram via inspirasjon som hverdagsrealisme i møte med surrealisme og absurd teater. En metode som kan vise seg effektiv for å bryte gjennom distansen hos betrakters blikk. Tittelen på utstilllingen er AARSVERKET, og er et utdrag av duoens produksjon gjennom 2009.

For mer informasjon: www.cathrinedahl.net og www.orjanaas.net

Babel visningsrom for kunst Mellomveien 4, Trondheim

Åpningstider: torsdag/fre: 14 – 18. lørdag/sønd: 12 – 16
AARSVERKET, Babel visningsrom for kunst, Cathrine Dahl, Ørjan Aas