Chie Konishi, Babel visningsrom for kunst

Bildearkiv

Vernissage fredag 28. august kl. 19:00 med performance på åpningen.

Åpent fra 28. august til 6. september 2009.

”The act of judging is often done secretly or unconsciously… ” – Chie Konishi

«I Lonely Planets guide over Laundrettes, finner man oppført Elefanten vaskeri, som ligger i Mellomveien. De fleste av byens innbyggere har nok aldri vært innom der, det har derimot Chie.

Parallellen til omreisende artist in recidence i Lademoen Kunstnerverksteder, huset ved siden av, er for påfallende til ikke å nevnes. Nomadetilværelse, lavbudsjett og alternativ (økonomisk) livsstil, for å trekke noen raske slutninger. Linken mellom de to semi-offentlige rommene er likevel ikke bakgrunnen for Chies utstilling. Besøket i vaskeriet er et utgangspunkt for å stille spørsmål ved hvordan vi kategoriserer mennesker vi ikke kjenner. I løpet av sin to måneders visit i Trondheim har Chie portrettert 23 personer som er faste brukere, eller drop-in kunder av vaskeriet. En gruppe mennesker med tilsynelatende ét fellestrekk: Behovet for, eller nødvendigheten av å vaske skittentøyet sitt offentlig.» (fra Babels presentasjon på deres nettside)

Performance lørdag 29. august kl. 14-16 og søndag 30. august kl. 14-16.

Åpningstider: torsdag-fredag 14-18, lørdag-søndag 12-16 i Mellomveien 4.

Mer info: www.chiekonishi.com