Wrånes, Tidemann og Skjelbreia, Storåsfestivalen 2009

Bildearkiv

Wrånes, Tidemann og Skjelbreia, Storåsfestivalen 2009,

Festival(i)festivalen ble første gang arrangert i 2008 med mange forestillinger og kunstprosjekter. Med kulturådstøtte har programmet kunne utvikle seg til et prosjekt som jobber med inntrykk og uttrykk i en magisk festival verden som du kanskje ikke er vant til å se. Festival(i)festivalen har som målsetning å lage et kunstneriske program som integreres som en naturlig del av det konvensjonelle festivalprogrammet. Årets festival(i)festival er preget av gode solide prosjekter, artister og grupper. Det er et program der forestillingene kan være veldig korte og noen litt lengre. De vil forsvinne like fort som de oppsto og kanskje aldri bli spilt igjen. Rommene i festivalområdet vil bli brukes godt av artistene i programmet,  elementer som trær, tak vil bli brukt som verktøy. Det blir et spennende område som vi håper dere ikke vil glemme.