Semesterutstilling 3, Galleri KiT

Bildearkiv

Semesterutstilling 3
I perioden torsdag 16. april — i går på Galleri KIT i Trondheim (4 forestillinger)
17 studenter fra bachelor- og masternivå ved Kunstakademiet i Trondheim ønsker velkommen til vårens tredje og siste semesterutstilling i Galleri KiT. Utstillingen viser et bredt spekter av arbeider både hva teknikk og tematikk angår.
De medvirkende er: Kristofer Henriksson, Ingvild Kjær Tofte, Pernille Elida Fjoran, Daniel Askeland, Ina Marie Winther Åshaug, Håvard Stamnes, Jørn Tore Egseth, Joakim Moldestad, Hannah Marie Rosvoll, Greger Stolt Nilsen, Øyvind Synnestvedt, Rina Charlott Lindgren, Marit Bolsø Brodersen, Torger Svindland, Atle Jørgensen, Susanne Quist og Kristin Tårnes.
Åpning torsdag 16 klokka 19-21
Utstillingen er også åpen:
Fredag 17 april 17-21, Lørdag 18 april 12-17, Søndag 19 april 12 -17,
Galleri KiT, Innherredsveien 7, Inngang A vis avis Solsiden.