Åpning av Babel Bok, 21.10.09

Bildearkiv

Fra Babel visningsrom for kunsts nettside:

Babel visningsrom for kunst har flyttet vegger i september for å gjøre plass til byens første kunstbokhandel, Babel Bok. Her vil den kunstinteresserte finne litteratur som utgivelser fra små, uavhengige forlag, artist’s books, fanziner, tidsskrifter, kunstteori, og kunstpolitikk med mer.

Bokhandelen er en naturlig utvikling av visningsrommet Babel som har fokus på internasjonale utstillinger og forholdet mellom kunst og kritikk. Babel Bok er den første av sitt slag i regionen og ønsker å tilføre byen kunstfaglig litteratur som stimulerer intellektet, og/eller begjæret. Kunstutgivelser man kan ta på, bla igjennom, sanse.

Babel Bok er idealistisk og non-profit som resten av stedet. Vi starter med et lite men representativt utvalg, øker med en kontinuerlig flyt.

Babel Bok vil ha følgende åpningstider i 2009:
Onsdag til fredag: 11- 15, samt under utstillingsperioder.
Mer info: www.babelkunst.no

Kunstnere som ønsker å ha egne bøker/utgivelser i salg hos oss, eller for å gi oss tilbakemeldinger og forslag til arrangement: babelbok@gmail.com